Poslovna darila

Rum Diplomatico Reserva Exclusiva v darilni škatli

Diplomatico Reserva Exclusiva v darilni embalaži

 

IZJEMNO MEHAK RUM  - Diplomático Reserva Exclusiva je resnično izvrsten in razkošen rum za počasno uživanje, ustvarjen ob vznožju Andov v Venezueli.

STARAN RUM Z NOTAMI TEMNE ČOKOLADE, KAVE IN POMARANČNE LUPINE - Diplomático Reserva Exclusiva je mešanica ekskluzivnih rezerv rumov, staranih do 12 let v različnih vrstah sodov. Ima bogate note temne čokolade, kave, pomarančne lupine, začinjenega sadnega kolača in sladkega korena, resnično je rum, ki ga je treba počasi okušati in uživati.

IZDELAN Z LJUBEZNIJO IN SKRBJO - Identiteta Diplomática je oblikovana na zavezi kakovosti in vlaganju strasti in srca v izdelavo izvrstnih rumov. Bogate izkušnje in mojstrstvo pri pridelavi romov se kažejo v bogati žametni teksturi in kakovosti, zaradi česar je ta rum popoln popotnik po večerji.

Diplomático Reserva Exclusiva najlepše razvije svoje note postrežen na sobni temperaturi s koščkom temne čokolade in rezino pomaranče. Čokolada in pomaranča dopolnjujeta okuse in teksture ruma, ko jih postopoma okušate vzporedno.

 

Rum tasting s strani Spirits Review (Chris Carlsson):

Opombe

Rum je destiliran v bakrenih kotlih, nato staran v hrastovih sodih in ustekleničen pri 12 letih starosti.

Videz

Rum je temnejše barve, je patiniran bronast in bi ga lahko zamenjali za dobro staran konjak ali bourbon, dokler ne povonjate cvetice. Barva bakreno zlata, prozorna brez zamegljenosti ali plavajočih usedlin.

Prvi vtis

Močen vonj po karamelizirani melasi, temnih suhih sadežih (datlji, fige, itd.), pimentu, cimetu, zrelih sadežih in oreščkih. Rahlo aromatični estri naredijo, da je rahlo pod popolnim, a me vseeno spodbuja, da bi ga pil.

Okus

Pikanten, srednje do močno občuten občutek v ustih, maslen, saden in začinjen obenem, rahel dotik žvepla in tobaka vam sporoči, da gre za melasni rum, ne pa za trsni rum. Oreščkast, začinjen zaključek je dolg, a nevsiljiv. Rahlo suh oreščkast zaključek s sladkobo namesto neprijetne sladkobe, ki jo imajo nekateri rumi. Zelo gosposki, uravnotežen in seveda diplomatski. Edina negativna točka je rahlo oster vonj in okus visokih estrov, o katerih sem že govoril.

Vtisi

Izredno lep rum in dovolj poceni, da ga lahko uporabite. Kompleksen za svojo starost in dovolj začinjen, da se postavi po robu drugim sestavinam.

Cigare
Dobra dominikanska cigara, kot je Avo, Opus X, ali začinjena kubanska, če jo lahko najdete.
Končne misli
Precej neverjetna zadeva, še posebej glede na ceno. Poskusite kupiti 13 let star rum (ali skoraj kateri koli drugi alkohol) za isto ceno s to kakovostjo. Da, obstajajo boljši rumi - a za veliko več denarja.
Ocena
Skupna ocena 9/10
Stara cena:
45,93 €
-6,38%
Cena z DDV: 43,00 €
O proizvajalcu
Poslovna darila

Prestižna in ekskluzivna poslovna darila. Darilni seti z vini, prestižnimi konjaki ali šampanjci. Oglejte si našo ponudbo prestižnih darilnih setov z graviranimi kozarci s šampanjcem ali prestižnimi konjaki. Ekskuzivna poslovna darila so namenjena vašim najboljšim poslovnim partnerjem in strankam. Za vas lahko pripravimo tudi unikatna prestižna poslovna darila z darilnimi škatlami z vašim logotipom in pijačami ter kozarci iz naše ponudbe. 

Specifikacije
Rum Diplomatico Reserva Exclusiva v darilni škatli
Specifikacije
Stopnja alkohola:
40%
Država:
Venezuela
Vsebina:
0,7 L
Opis:

Proizvajalec: International Rum and Spirits

Živilo ni primerno za otroke!

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Pošlji vprašanje o izdelku
Rum Diplomatico Reserva Exclusiva v darilni škatli

POVPRAŠEVANJE / NAROČILO

OSTALA PONUDBA

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij