Nagradne igre

Organizacija nagradnih iger

Organizator nagradnih iger

Podjetje Belmond d.o.o. občasno organizira različne nagradne igre, ki potekajo prek Facebook profila spletne trgovine Belmond Wine & Spirits (www.belmond.si).

Organizator nagradnih iger je podjetje Belmond d.o.o., Nadgoriška cesta 8, 1231 Ljubljana.

Sodelovanje v nagradnih igrah

V nagradnih igrah lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Pravila nagradnih iger

Pravila nagradnih iger bodo objavljena na spletni strani www.belmond.si in na FB profilu Belmond Wine and Spirits (https://www.facebook.com/belmondwineandspirits/)

Hranjenje spiska nagrajencev

Seznam nagrajencev hrani podjetje Belmond d.o.o., Nadgoriška cesta 8, 1231 Ljubljana, vendar največ eno leto.

Uporaba osebnih podatkov

Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo osebnih podatkov na spletni strani  www.belmond.si  in  na FB profilu Belmond Wine & Spirits (https://www.facebook.com/belmondwineandspirits/)

Podjetje Belmond d.o.o. kot upravljavec vodi, vzdržuje in nadzira zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1).

Podjetje Belmond d.o.o.uporablja zbrane osebne podatke za naslednje namene: raziskava trga, obveščanje o novih ponudbah, novostih in ugodnostih, pošiljanje promocijskih kod za uveljavljanje popustov, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

V času upravljanja z osebnimi podatki je posamezniku na voljo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki podatkov, udeleženec pa od upravljavca pa lahko zahteva tudi trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov.

Od vse poslane elektronske pošte se lahko udeleženci nagradnih iger tudi na enostaven način takoj odjavijo s klikom na gumb ODJAVA.

Druge določbe

Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci soglašajo s pravili nagradnih iger.

Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator lahko zahteva, da nagrajenec z ustreznim dokumentom dokaže svojo identiteto.

Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator nagradne igre ne prevzema nobenih odgovornosti ob koriščenju glavnih nagrad, se pravi eventuelnih poškodb, zdravstvenih zapletov ali tatvin pri koriščenju. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse udeležence.

 

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij