DomovNovice › Novo v ponudbi The Gardener Gin by Brat Pitt in družina Perrin

NOVICE

Novo v ponudbi The Gardener Gin by Brat Pitt in družina Perrin

The Gardener Gin, je znan kot »gin francoske riviere«.

Ta vrhunski gin v stilu London-dry jemlje navdih iz južne Francije. Ta prijeten mediteranski gin je  ročno izdelan izdelek Brada Pitta, Toma Nichola in vinske hiše Perrin.

Brad Pitt, družina Perrin in Tom Nichol so gin The Gardener uradno predstavili v hotelu Carlton med filmskim festivalom v Cannesu 2023.

V čast ponovnemu odprtju tega slavnega hotela na francoski rivieri so njegovi barmani v sodelovanju z legendarnim destilarjem Tomom Nicholom, enim izmed najuglednejših mojstrov destilacije na svetu, ustvarili ikonični koktajl "Secret Garden".

Gin The Gardener po vsem svetu izžareva duh francoske riviere in slavi neprimerljiv dnevno-nočni art de vivre, ki ga je izjemni festival v Cannesu utelešal že več kot pol stoletja.

Po več kot 40 letih izkušenj v umetnosti destiliranja gina, je Tom Nichol, znan po ginu Tanquerey, izpopolnil svojo obrt in leta 2015 prejel nagrado za življenjsko delo od Gin Guilda. Nato pa se je Tom Nichol odločil ustvariti ultimativni London Dry Gin, o katerem je vedno sanjal.

Gin gardener se z edinstvenim, intenzivnim okusom vrača h klasiki in tako združuje čistost okusa in eleganco, zahvaljujoč izjemni kakovosti svežih citrusov. Gin je narejen iz pšenice v bakrenih kotlih, njegovo osnovo pa lepo dopolnjujejo brin, sladki koren, angelika in koriander. V procesu destilacije je vključena še mešanica svežih in suhih citrusov – rožnate grenivke, limone ter sladke in grenke pomaranče iz območja Cap d’Antibes.

Matthieu Perrin (soustanovitelj):

"Svetloba francoske riviere je življenjska sila. Tukaj, na tem mestu, ki so ga blagoslovili bogovi, zemljo obdeluje Vrtnar.

Vrtnar dela v harmoniji s spremembami letnih časov, izmenjavo toplote in mraza, z užitki dobrega življenja.

Z modrostjo izkušenj, darom intuicije, kaprico eksperimentiranja, Vrtnar gradi recept, ki združuje skrivnost narave z užitkom znanja. Vrtnar neguje zemljo,  ves čas pa varuje način življenja, ki ne obstaja nikjer drugje na svetu.

OBILJE ZEMLJE

Od Christiana Diorja in Brigitte Bardot do Grace Kelly in The Rolling Stones, je francoska riviera kraj, ki so ga sanjarji in umetniki iskali že stoletja. Njeni nasadi citrusov in kovačnika so klicali Picassa; njeni nežni griči so navdušili Cézanna; njene kraljevske ciprese so očarale Van Gogha; njeni pravljični gozdovi so inspirirali Matissa.

Preko številnih dolgih popoldnevih in večerih, preživetih v uživanju v obilju dežele, sta družina Perrin in Brad Pitt  dobili navdih in idejo, da bi se uresničil podvig, da bi ustvarili čudovito ogledalo francoske riviere – in da ustekleničita njeno bistvo, da bi svet lahko doživel njeno lepoto.

V teh trenutkih druženja so si zamislili pijačo, ki bi lahko prinesla svetlobo, vonje in okuse dežele. Instinktivno so vedeli, da mora to biti gin, pijača z redko sposobnostjo prenosa terroirja. Gin francoske riviere, The Gardener bi ujel art de vivre – umetnost življenja – v tem posebnem kraju.

Vsak od njih mojster svojega poklica, so Perrini in Brad iskali sebi enakovrednega, ki bi lahko uresničil njihovo vizijo. V Tomu Nicholu so videli nekoga z enako zavezanostjo kakovosti brez kompromisov, nekoga, ki si prizadeva za lepoto. S tem triptihom ustvarjalcev je bil The Gardener rojen iz skupne ljubezni do francoske riviere in vsega njenega art de vivre.

O GINU THE GARDENER

The Gardener je odsev lepote in privlačnosti francoske riviere. Je London Dry gin, ki zajema svetlobo, eleganco in art de vivre tega slavnega kraja. Zasnovan in ročno izdelan s strani Brada Pitta, družine Perrin in Toma Nichola, je The Gardener izraz zemlje, ki jo obdelujemo in varujemo za prihodnje generacije.

Je iskanje popolnosti, so sanje prijateljev, ki delijo predanost umetnosti in obrti. Utelešenje obilja regije – od sončne svetlobe do svežih citrusov in divjih zelišč – The Gardener prevaja terroir francoske riviere in njen edinstven način življenja. Je alkimija narave, intuicije, časa in domišljije. In prav v vsakem izmed nas je Vrtnar.

Povzeto po članku objavljenem

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij