DomovNovice › Gin Mare - hit poletja

NOVICE

Gin Mare - hit poletja

Gin Mare je bil zagotovo največji hit lanskega poletja.

Gin Mare odpira vrata novim vrstam ginov s svojim novim sredozemskim konceptom, ki združuje različne kulture okoli sredozemskega morja in predstavlja svoje nove botanične zvezde, kot so:

Arbequina olive, timijan, bazilika in rožmarin.

Ostale sredozemske rastline, ki dajejo temu Ginu svojevrsten in poseben karakter so: bazilika iz Italije, timijan iz Grčije, rožmarin iz Turčije in agrumi iz Španije.

Dodatno pripomorejo k posebnemu okusu Gina Mare še brin, koriander in zeleni kardamom.

Gin Mare prihaja iz čistega sredozemskega okolja, saj se destilarna za ta mediteranski gin nahaja v stari ribiški vasici med Costa Bravo in Costa Dorado.

Gin Mare je bil ustvarjen s pomočjo sredozemske obrti in časa, z namenom, da bi dobili izjemen gin: prek osnove na bazi visokokvalitetnega ječmena, z občutljivo maceracijo in destilacijo, ki je neodvisna za vsako sestavino tega gina (nekatere sestavine kot so citrusi zahtevajo recimo postopek popolne harmonizacije, ki traja več kot eno leto) do končnega mešanja oz. blendinga, ki omogoči, da se vse značilnosti posameznih zelišč in citrusov izrazijo v končnem izdelku.

Ime GIN MARE

Beseda Mare ima posebno težo v mediteranskih kulturah in nas takoj vodi do »Mar« - morje, ki je točen prevod v italijanskem jeziku. Pri Ginu Mare bi radi poudarili tudi univerzalni koncept, ki vključuje »Mare Nostrum«, morje vseh skupnosti, ki živijo v skladu s tem čarobnim sredozemskim vplivom, ki združuje ljubezen do gastronomije, prijetno podnebje in način življenja z drugačnimi vrednotami, kjer čas teče drugače kot drugod po svetu. Gin Mare se najlepše povezuje s tonikom 1724, ki je bil ustvarjen prav za ta gin in z vejico svežega rožmarina.

Naročite svoj Gin Mare za prijetno sproščeno druženje s prijatelji tukaj.

Presenetite svojo družbo tudi z malo bolj posebnimi koktajli in preveri video recepte za pripravo koktajlov z Gin Mare tukaj.

 

Za več informacij nas lahko pokličete na 040 33 33 97 ali  nam pišete na info@belmond.si in z veseljem vam svetujemo pri izbiri!

 

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij